Бритиш Американ Табако България бе отличена за най-добър работодател за

...
Бритиш Американ Табако България бе отличена за най-добър работодател за
Коментари Харесай

Бритиш Американ Табако България е Най-добър работодател за 2017 г.

Бритиш Американ Табако България бе отличена за най-хубав шеф за 2017 година от консултантската компания Aon България. Националното изследване се организира за единадесета поредна година по международно одобрена методология и в него взимат присъединяване десетки хиляди чиновници на компании от цялата страна. БАТ България получи наградата в категорията за предприятия с брой заети лица до 250 чиновници.

БАТ България е оценена като отличен шеф по 4 съществени критерия за резистентен бизнес с извънредно високи резултати, доста надвишаващи междинните за страната и бранша на бързооборотните артикули. Компанията получава 95% утвърждение от своите чиновници във връзка с показателя „ Ангажираност “ при междинна стойност за страната от 68%. По отношение на категорията „ Лидерство “ резултатите на БАТ са 94% при нормални 66% за България. За „ Култура на високо показване “ компанията получава 96% поддръжка при 63% междинни за страната, а „ Работодателската марка “ е оценена с влиятелните 99% при регулярна стойност за България от 76%.

„ Ангажираността на чиновниците и развиването на компанията вървят ръка за ръка. Екипният дух, ентусиазмът и всеотдайността на нашите чиновници са от основно значение за триумфа ни на пазара “ – обявиха от компанията.

Бритиш Американ Табако България е посланичество на мултинационалната тютюнева компания Бритиш Американ Табако АД с марки, продавани на над 200 пазара в целия свят. През последните 4 години БАТ е най-бързо разрастващата се тютюнева компания в България във връзка с пазарен дял. Част от нейното портфолио са едни от най-известните международни марки – Dunhill, Vogue, Lucky Strike и Rothmans. Считано от 2017 година, БАТ България заема лидерската позиция на пазара след придобиването на мощни локални марки като Victory и Eva.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР