Британците могат да намерят най-щастливото място за живеене в страната

...
Британците могат да намерят най-щастливото място за живеене в страната
Коментари Харесай

Топ 10 на най-щастливите райони в Обединеното кралство са разкрити - дали мястото, където живеете, е в списъка на удовлетворението?

Британците могат да намерят най-щастливото място за живеене в страната тук, където локалните се радват на високи равнища на задоволство и благоденствие.

Проучване сподели, че долината Рибъл в Ланкашър се оказва най-щастливата локална власт в Обединеното кралство въз основа на редица фактори, в това число равнища на престъпност, стопански индикатори и водосборна зона.

Коефициентите и процентите от тези прозрения бяха трансформирани в показател, с цел да се сътвори резултат над 100, като по този метод се увенчаха най-щастливите локални управляващи в страната, където хората са по-склонни да бъдат без стрес и безпокойствие.

Начело на листата е долината Рибъл с извънреден резултат от 78,95 от 100. Районът може да се похвали с най-ниското равнище на престъпност в листата с 37,1 случая на 1000 души население и обилие от зелени и сини пространства (751,4 хектара на 1000 души население). Освен това има един от най-високите седмични равнища на приходи в топ 10 (825 английски лири) и най-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР