Британското кралско семейство даде своя принос към войната в Украйна

...
Британското кралско семейство даде своя принос към войната в Украйна
Коментари Харесай

Кралицата и принц Чарлз дават свои дворци за настаняване на бежанци от Украйна

Британското кралско семейство даде своя принос към войната в Украйна с парични дарения, а в този момент принц Чарлз и кралицата обмислят да отворят свои парцели с цел да обезпечат дом на украинските бежанци.
„ Всички членове на кралството са съгласни, че с изключение на финансова помощ, би трябвало да се създаде пакет от на практика ограничения за помощ за украинските бежанци. Това значи също обезпечаване на настаняване във Англия, а проектът е евентуално Чарлз да отвори имението си в Дъмфрис, Шотландия, както и няколко други парцела, които биха могли да послужат като нов дом за бежанците “, сподели неназован източник, непосредствен до кралското семейство, пред „ Дейли Мейл “.
„ Принц Уилям, принц Чарлз, кралица Елизабет работят интензивно по него, в това число херцогиня Камила, която също желае да предложи част от парцелите си “, добави източникът и добави, че ходът на кралското семейство е бил утвърден от английската общност.
Имението в Дъмфрис е благосъстоятелност на фондацията на принц Чарлз. То е хазаин на сватби и разнообразни благотворителни събития и служи като музеен експонат на ранна архитектура.
На бежанците може да се предложи и имението в Балморал, където кралицата има няколко парцела и което кралското семейство употребява като ваканционен дом. Членовете на фамилията желаят да предложат работа на нещастните украинци, както и да обезпечат продължение на образованието на децата им.
„ Ще има доста украинци с опит в селското стопанство, производството на храни и ресторантьорството, които могат да бъдат от същинска стойност за нашите селски общности. Ние не се заблуждаваме, че няма да е мъчно за украинците да дойдат тук, само че желаеме да работим с шотландското и английското държавни управления, с цел да предоставим благоприятни условия за обособени лица и фамилии, където можем “, сподели източникът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР