Британският учен Дейвид Джестър направи поредното си изследване, в хода

...
Британският учен Дейвид Джестър направи поредното си изследване, в хода
Коментари Харесай

Британски учен посочи под кой зодиакален знак се раждат най-свирепите серийни убийци

Британският академик Дейвид Джестър направи следващото си проучване, в хода на което е ревизирал рождените дати на серийни убийци от всички краища на света. Специалистът е открил, че огромна част от най-жестоките убийци са били зодия Телец.

Криминалистите от дълго време са забелязали, че огромна част от серийните убийци имат подобен темперамент. Но може ли това да има връзка със зодиакалния знак, под който са родени?

Джестър отбелязва, че огромна част от проучените от него нарушители са родени в интервала 20 април-20 май. Сред фанатиците Телци има и три дами. Въпреки това на фона, на всички нарушители, броят на дамите убийци е ужасно малко.

Ученият е съумял да откри още, че най-често серийните убийци се раждат на 24 април и на 19 февруари (Водолей). На последната дата са родени двама от най-жестоките и рискови серийни убийци.

На второ място са хората, родени под знака на зодия Риби, а на трето – Козирозите. Най-безобидният зодиакален знак е Рак. От всички проучени случаи е открито, че единствено един сериен палач е от тази зодия.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР