Британският принц Хари направи тежко признание за смъртта на принцеса

...
Британският принц Хари направи тежко признание за смъртта на принцеса
Коментари Харесай

Принц Хари с тежко признание за смъртта на Даяна

Британският принц Хари направи тежко самопризнание за гибелта на принцеса Даяна. Това стана в предговора, който той написа към детската книга " Болницата до хълма " от Крис Кнотън, която е за загубата на родител в пандемията, оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на Фокс нюз.

Хари споделя какво е претърпял, когато майка му принцеса Даяна почина в автомобилна злополука през 1997 година Тогава той беше на 12 години.

" Тогава не желаех да допускам или да го приема и това остави голяма празнота в мен. Знам по какъв начин се чувствате и желая да ви уверя, че с времето тази празнота ще бъде запълнена от доста обич и поддръжка ", написа Хари.

" Ние се оправяме друго със загубата, само че ми споделиха, че когато родител си отиде, духът му, любовта му и спомените за него остават. Той е постоянно с теб и можеш да запазиш това постоянно. Разбрах, че това е правилно. "

Майката на детето в книгата е здравна сестра в болница, която се разболява и умира в пандемията от COVID-19.

Книгата на Крис Кнотън ще излезе в продажба във Англия идната седмица. Тя ще бъде предоставяна гратис на всяко дете, претърпяло сходна загуба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР