Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, планират да

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, планират да
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл искат да сменят адреса

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, възнамеряват да сменят адреса си година и половина, откакто купиха първокласното имение в Монтесито за £11 милиона, написа

Според източници херцогът и херцогинята на Съсекс не се усещат "на седмото небе " от благополучие и възнамеряват да сменят адреса си.

Двойката не е удовлетворена от местоположението на първокласното имение, в което живеят в този момент в Монтесито. То не им осигурявало търсенето усамотение, макар че имението е заобиколено от жив плет от борови и кипарисови дървета.

В същото време принц Хари и брачната половинка му не считат да отиват много надалеч, те желали да останат в квартала или покрай него, споделя източник, непосредствен до двойката.

От 1 април 2020 година принц Хари и Меган Маркъл се отхвърлиха от статута на членове на английското кралско семейство. За да имат право да се реалокират в Съединени американски щати, да работят и да вършат бизнес, те трябваше да се откажат от обръщението "Ваше кралско височество ", държавното финансиране и марката Sussex Royal.

През септември 2020 година Хари и Меган подписаха съглашение с видео услугата Netflix, върнаха £2,4 милиона, изхарчени за ремонт на английската им резиденция, и реализираха финансова самостоятелност от кралското семейство.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР