Британският принц Хари е разговарял с по-големия си брат принц

...
Британският принц Хари е разговарял с по-големия си брат принц
Коментари Харесай

Хари е говорил с брат си и баща си след интервюто при Опра

Британският принц Хари е разговарял с по-големия си брат принц Уилям за първи път след изявлението, което Хари и брачната половинка му Меган дадоха за американската тв водеща Опра Уинфри, само че диалогът " не бил работлив ", заяви Ройтерс, като цитира близка на двойката.

В изявлението, излъчено от американския тв канал CBS на 7 март Меган сподели, че членове на кралското семейство са изразили терзания какъв брой тъмна може да е кожата на сина им Арчи. Принц Хари пък сподели, че татко му, престолонаследникът принц Чарлз го разочаровал и че се чувствал като в капан.

Миналия четвъртък принц Уилям сподели обществено, че към момента не е разговарял с брат си, само че има намерение да го стори и увери публицистите, че кралското семейство не е расистко.

Гейл Кинг, която е водеща на предаването " Тази заран " на CBS, сподели, че е разговаряла през уикенда с Хари и Меган и че диалогът сред двамата братя се е състоял.

" Да, правилно е, Хари е приказвал с брат си и с татко си също, и това, което ми споделиха, е, че тези диалози не са били продуктивни, само че се радват, че най-малко са почнали да беседват ", сподели тя.

От офиса на принц Уилям в двореца Кенсингтън не разясниха изявлението на Кинг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР