Британският принц Андрю ще изплати сумата по споразумението с Вирджиния

...
Британският принц Андрю ще изплати сумата по споразумението с Вирджиния
Коментари Харесай

Принц Андрю се откупи. Плаща на Джуфре за сексуалния тормоз |

Британският принц Андрю ще изплати сумата по съглашението с Вирджиния Джуфре, която го упрекна в полово принуждение. Така публично се приключва заведеното против него гражданско дело в Съединените щати , демонстрират правосъдни документи, заяви БНР.

Документите за преустановяване на делото са били попълнени, което поставя завършек на случая с херцога на Йорк, оповестиха от съда в Ню Йорк.

Сумата в постигнатата договорка не се загатва, само че слуховете са, че е от порядъка на най-малко 12 млн. паунда. Споразумението сред принц Андрю и Джуфре бе реализирано през февруари. Принц Анрдю постоянно е отричал обвиняванията, само че се съгласи да изплати сумата на Вирджиния Джуфре и на нейната благотворителна организация.

Имаше спекулации по какъв начин херцогът на Йорк ще изплати огромната сума и догатки, че ще продаде първокласната си ски хижа в Швейцария, само че най-малко към този момент няма сведения за такава продажба. 

В средата на януари принц Андрю, който е втори наследник на английската кралица Елизабет Втора, бе и бе заставен да отдръпна попечителството си над редица публични организация поради обвиняванията в обезчестяване. От Бъкингамския замък оповестиха, че херцогът няма да извършва обществени отговорности и се лишава от привилегията да го назовават Негово величество. 

През август 2020 година американката Джуфре разгласи, че е била заведена във Англия на 17-годишна възраст, с цел да прави секс с херцога на Йорк и заведе гражданско дело в Ню Йорк.

Вирджиния Джуфри бе просител и в обвиняванията към наказания за полов тормоз Джефри Епстийн, с който принцът в избран интервал е другар. Искът на Джуфри се базира на нюйоркския закон за децата жертви, който уголемява правата на жертвите да съдят хипотетични насилници. 

Според изказванията принцът е насилвал Джуфри в лондонския дом на сътрудничката на Епстийн Гислейн Максуел и в домовете на Епстийн в Манхатън и Литъл Сейнт Джеймс на Вирджинските острови в Съединени американски щати.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР