Британският премиер в оставка Борис Джонсън и половинката му Кари

...
Британският премиер в оставка Борис Джонсън и половинката му Кари
Коментари Харесай

Ето къде Борис Джонсън и половинката му отпразнуваха сватбата си

Британският министър председател в оставка Борис Джонсън и половинката му Кари отпразнуваха сватбата си с родственици и другари на празненство в парцел на милиардер и донор на английската Консервативна партия, оповестяват "Гардиън " и уеб сайтът Ел Би Си.

Тържеството се състоя в огромна бяла шатра в рамките на имението Дейлъсфорд хауз, датиращо от 18-и век и благосъстоятелност на Лодр Банфорд.

Boris and Carrie Johnson host wedding party on Tory donor’s estate
— The Guardian (@guardian)
За тържеството пристигнаха бащата на младоженеца - Станли Джонсън и неговата сестра Рейчъл, както и консерватори, които до последно останаха правилни на премиера - Джейкъб Рийс-Мог и Надин Дориес.

Първоначално двойката възнамерявала празненството ѝ да е в държавната резиденция Чекърс, само че поради оставката на премиера проектите се трансформирали.

Борис Джонсън и Кари се ожениха предходната година в Уестминстърското абатство, само че тогава церемонията беше загадка.

Тя бе последвана от дребен банкет в градините на "Даунинг стрийт 10 " с стеснен брой посетители поради рестрикциите поради ковид. Ето за какво семейство Джонсън решило да отпразнува с по-голямо празненство брака си, когато рестрикциите паднат дефинитивно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР