Британският премиер Борис Джонсън заяви в новогодишното си обръщение, че

...
Британският премиер Борис Джонсън заяви в новогодишното си обръщение, че
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Брекзит ще бъде осъществен преди края на този месец

Британският министър председател Борис Джонсън съобщи в новогодишното си послание, че тази година ще върне единството на разграничената английска нация, съобщи „ Ройтерс”.
С наближаването на брекзит: 90% от българите на Острова към този момент са получили статут по уседналост Какво чака сънародниците ни във Англия?
„ Чакат ни една страхотна година и едно необикновено десетилетие ", сподели английският министър председател. Джонсън, който единствено преди броени дни завоюва безусловно болшинство в английския парламент, посочи, че най-важната му задача е да подсигурява реализирането на Брекзит, повече от три години, откакто британците гласоподаваха на референдум да изоставен Европейския съюз.
Равносметката 2019: Брекзит още веднъж не се случи Англия занапред ще се сблъска с месеци, а може би даже години на спомагателни сделки и последствия от решението си да напусне Европейски Съюз
„ Като се сбогуваме с 2019 година, можем да затворим страницата с разделянето, омразата и несигурността, които преобладават публичния живот и ни дърпат обратно към този момент прекомерно дълго време. Сега имам нов парламент, определен от народа, с цел да осъществя неговите цели, който най-накрая ще се съобрази с референдума и ще реализира брекзит. Брекзит ще бъде сбъднат преди края на този месец ", безапелационен бе Борис Джонсън.

Британският водач към този момент завоюва авансово утвърждение за договорката си с Брюксел за брекзит и последните стадии на нейното одобрение ще стартират, когато депутатите възобновят своята работа след коледните и новогодишните празници.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР