Британският премиер Борис Джонсън се извини, след като доклад за

...
Британският премиер Борис Джонсън се извини, след като доклад за
Коментари Харесай

Борис Джонсън се извини за скандала с партигейт

Британският министър председател Борис Джонсън се извини, откакто отчет за празненства в резиденцията му на " Даунинг стрийт " в разгара на локдауна разкритикува сериозните неточности, позволени от Даунинг стрийт и премиерската канцелария, съобщи Ройтерс.

В отчета си висшата държавна служителка Сю Грей осъди държанието на работещи в държавното управление като " мъчно за оправдаване " в изискванията на локдаун.
" Искам да се извиня ", сподели през днешния ден Джонсън в Народното събрание. " Извинявам се за нещата, които просто не направихме както би трябвало и се оправдавам за метода, по който се отнесохме към този въпрос ". Той сподели, че държавното управление би трябвало да си извлече поучения от рецензиите и даде обещание, че ще промени метода си на работа на " Даунинг стрийт ".
" Разбирам и ще се поправя ", сподели Джонсън. " И желая да кажа на жителите на тази страна. Знам какъв е казусът и той е дали на това държавно управление може да се има вяра, че ще извърши обещанията си. И аз споделям: да, може да ни се има вяра, че ще осъществим обещанията си ", акцентира той.

Британската полиция ще се свърже до няколко седмици с който е належащо, с цел да зададе въпроси за купоните по време на локдаун, съобщи през днешния ден полицейската служителка, наблюдаваща следствието, представена от Българска телеграфна агенция. Имаме материали, предоставени този петък - много над 500 страници и над 300 фотоси, сподели пред кореспонденти пълководец Катрин Роупър. Тя заяви, че не знае кои тъкмо са хората, с които полицията ще се свърже, само че следствието се концентрира върху самостоятелни нарушавания на наредбите за справяне с коронавирус. " Ще се свържем с хората, от които желаеме да получим спомагателна информация по редица въпроси ", увери Роупър.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР