Британският премиер Борис Джонсън, който води в надпреварата за наследник

...
Британският премиер Борис Джонсън, който води в надпреварата за наследник
Коментари Харесай

Борис Джонсън със скандално признание пред медиите

Британският министър председател Борис Джонсън, който води в конкуренцията за правоприемник на Тереза Мей, призна, че е употребявал кокаин, оповестява „ Мирър ”, представено от Блиц. В отговор на журналистически въпрос той призна, че има сходен опит, само че акцентира, че това е „ било един път, когато е бил младеж ”.

По думите на Джонсън, за първи и финален път той е употребявал кокаин, когато е бил на 19 години.

В четвъртък Джонсън още веднъж трябваше да дава отговор на този неуместен въпрос, само че съумя да избяга от отговора. „ Това нещо към този момент е обсъждано доста, доста пъти. Мисля, че огромна част от хората демонстрират по-голям интерес към политическата акция и това, което можем да създадем за тях и за нашата велика страна ”, сподели тогава политикът.

Припомняме, че някогашният външен министър на Англия завоюва първия кръг от гласуването за правоприемник на Тереза Мей на председателския пост в Консервативната партия. Джонсън, който поддържа излизането на страната от Европейски Съюз, получи 114 от 313 гласа, подадени в скрито гласоподаване от депутатите на Консервативната партия в Камарата на общините. След вота кръгът на претендентите се стесни от 10 на 7.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР