Британският музикант Стинг прекъсна концерта си във Варшава в събота

...
Британският музикант Стинг прекъсна концерта си във Варшава в събота
Коментари Харесай

Стинг предупреждава за заплахи за демокрацията по време на концерта си във Варшава


Британският музикант Стинг прекъсна концерта си във Варшава в събота вечерта, с цел да предизвести публиката си, че демокрацията е атакувана в международен мащаб, и да жигосах войната в Украйна като „ парадокс, учреден на неистина “, оповестява Българска телеграфна агенция. 

Той помоли известния полски артист Мачей Стър да излезе на сцената, с цел да преведе предизвестието му, че демокрацията е „ в огромна заплаха да бъде изгубена, в случай че не я защитим “.

„ Алтернативата на демокрацията е затвор, затвор на мозъка. Алтернативата на демокрацията е насилието, потисничеството, лишаването от независимост и мълчанието “, сподели Стинг, и по-късно прокара ръка през врата си в жест, който прерязва гърлото.

„ Войната в Украйна е парадокс, учреден на неистина. Ако преглътнем тази неистина, лъжата ще ни изяде ", продължи с посланието си Стинг. 

Музикантът провокира бурни овации, когато сподели, че демокрацията е нещо комплицирано и разочароващо, „ само че въпреки всичко си коства да се борим за нея “.

След речта си той извърши „ Fragile “, в чийто текст се споделя, че „ нищо не идва от принуждение и нищо не би могло “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР