Британският милиардер Джим Ратклиф, свързван с евентуално закупуване на футболния

...
Британският милиардер Джим Ратклиф, свързван с евентуално закупуване на футболния
Коментари Харесай

Британски милиардер отрече да купува Челси

Британският милиардер Джим Ратклиф, свързван с вероятно закупуване на футболния Челси, не се интересува от сходна договорка, съобщи представител на компанията му „ Инеос “ пред организация „ Ройтерс “.

Преди ден английски медии оповестиха, че Ратклиф обмисля възможна оферта за закупуване на Челси от Роман Абрамович, само че тази информация беше публично отречена с думите, че няма никакво съображение в популяризираните истории.

69-годишният Джим Ратклиф е ръководител на химическия колос „ Инеос “. Към момента той има френския Ница, както и колоездачния отбор на „ Инеос “. Името му не за първи път се свързва с лондонския Челси.

„ Вниманието на господин Ратклиф към този момент е ориентирано към Ница, който се класира за финала в шампионата за Купата на Франция “, съобщи представителят на компанията, ръководена от милиардера.

Смята се, че швейцарският милиардер Ханс-Йорг Вис е един от предприемачите, с които Абрамович се е свързал.

„ Роман Абрамович сега се пробва да продаде вилите си в Англия. Иска бързо да се отърве и от Челси. Аз, дружно с още трима души, получих оферта да купя клуба “, съобщи Вис пред швейцарския вестник „ Блик “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР