Британският кралски двор пое сериозно курса на либерализацията. А изненадите

...
Британският кралски двор пое сериозно курса на либерализацията. А изненадите
Коментари Харесай

Първи еднополов брак в британския кралски двор

Британският кралски двор пое съществено курса на либерализацията. А изненадите занапред предстоят.

След като една разведена американка, освен това мулатка от разбъркан генезис, стана херцогиня на Съсекс и завоюва благосклонностите на кралица Елизабет Втора, в този момент идва ред на една още по-любопитна женитба.

Далеч от светския звук и помпозността, това лято братовчедът на кралицата лорд Айвър Маунтбатън ще подписа брак. С мъж. Това не би било толкоз изненадваща вест, в случай че не говорехме за член на кралския двор. Но сходен сватбен съюз е същински казус.

Лорд Маунтбатън и избраникът му Джеймс Койл ще станат семейство на скромна гала в стеснен кръг, с цел да не притеглят ненужно внимание. Това ще се случи в имението на лорда, написа Daily Mail. Точна дата не се загатва.

Братовчедът на кралицата към този момент има един брак зад тила си - с жена. И точно тя се чака да го заведе до олтара, където ще го чака бъдещия му брачен партньор.

Пени, някогашната брачна половинка на Мантбатън, е била наясно с неговата бисексуалност още преди да сключат брак. Затова в този момент няма място за драми. Лордът споделя, че се е решил на втора женитба поради новия си обичан, който няма предходен брак. А кралицата очевидно няма нищо срещу любовта им.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР