Британският кралски двор пое сериозно курса на либерализацията. А изненадите

...
Британският кралски двор пое сериозно курса на либерализацията. А изненадите
Коментари Харесай

Първи еднополов брак в британския кралски двор

Британският кралски двор пое съществено курса на либерализацията. А изненадите занапред предстоят. След като една разведена американка, мулатка от разбъркан генезис стана херцогиня на Съсекс и завоюва благосклонностите на кралица Елизабет Втора, в този момент идва ред на една още по-любопитна женитба .

Далеч от светския звук и помпозността, това лято братовчедът на кралицата лорд Айвър Маунтбатън ще подписа брак . С мъж. Това не би било толкоз изненадваща вест, в случай че не говорехме за член на кралския двор. Но сходен сватбен съюз е същински казус .

 Снимка 363046

Лорд Маунтбатън и избраникът му Джеймс Койл ще станат семейство на скромна гала в стеснен кръг, с цел да не притеглят ненужно внимание. Това ще се случи в имението на лорда, написа Daily Mail. Точна дата не се загатва.

Още по-интересното в тази ситуация е, че братовчедът на кралицата към този момент има един брак зад тила си - с жена . И точно тя се чака да го заведе до олтара, където ще го чака бъдещия му брачен партньор.

 Меган Маркъл като фаворитка на кралицата
Меган Маркъл като фаворитка на кралицата

Как подразни Кейт Мидълтън

Пени, някогашната брачна половинка на Мантбатън е била наясно с неговата бисексуалност още преди да сключат брак. Затова в този момент няма място за драми. Лордът споделя, че се е решил на втора женитба поради новия си обичан, който няма предходен брак. А кралицата очевидно няма нищо срещу любовта им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР