Британският актьор Даниъл Радклиф продуцира документален филм за своя бивш

...
Британският актьор Даниъл Радклиф продуцира документален филм за своя бивш
Коментари Харесай

Даниъл Радклиф продуцира филм за своя дубльор във сагата за Хари Потър

Британският артист Даниъл Радклиф продуцира документален филм за своя някогашен дубльор, който остава отчасти неподвижен след случай по време на фотосите на първата част на " Хари Потър и даровете на гибелта " - предпоследният от филмите за момчето вълшебник.

Историята на Дейвид Холмс е разказана в David Holmes: The Boy Who Lived („ Дейвид Холмс: Момчето, което оживя “), а премиерата ще бъде през ноември в стрийминг платформата HBO Max.

Животът на Холмс се трансформира през 2009 година, откакто получава пострадване по време на каскада, а филмът включва персонални моменти, снимани през последното десетилетие, фрагменти от снимачката площадка на фентъзи поредицата и изявленията.  

Дейвид е гимнастик и е определен за дубльор на Даниъл Радклиф в първия филм за Хари Потър. През идващите 10 години двамата основават неразривна връзка. След случая артистът и  други каскадьори се сплотяват, с цел да поддържат Холмс и фамилията му, а мощният му дух  се трансформира в  източник  ентусиазъм за тях, написа Guardian.

„ Да бъда каскадьор, беше моето предопределение, а да бъда дубльор на Хари - беше най-хубавата работа на света “, написа Дейвид в профила си в Instagram, представяйки кино лентата,. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by David Holmes (@davidholmes83)

 „ В бурния свят, в който живеем в този миг, бих желал да изтъквам Хари, „ ние сме мощни, когато сме обединени, слаби, когато сме разграничени ", написа той в обществената мрежа. " Мога да пребивавам единствено с помощта на любовта и поддръжката, които съм благополучен да имам. ” 

 
Зад кадър: Непоказвани фотоси от " Хари Потър "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР