Британските спецслужби разследват намеса на руски хакери в изтичането на

...
Британските спецслужби разследват намеса на руски хакери в изтичането на
Коментари Харесай

Великобритания разследва руска намеса в изтичането на секретни документи

Британските спецслужби проверяват интервенция на съветски хакери в приключването на секретни документи за договаряния сред Обединеното кралство и Съединени американски щати, съобщи радио " Свободна Европа ".

Британското държавно управление прикани Центъра за държавни връзки да дефинира източника на похитените документи, на които водачът Лейбъристката партия Джеръми Корбин се базира, с цел да поддържа изказванието си, че консерваторите считат да трансфорат системата на националното опазване на здравето в част от идната комерсиална договорка със Съединени американски щати.

Корбин акцентира, че документите потвърждават, че министър председателят на Англия Борис Джонсън лъже, защото твърди, че здравната работа няма да бъде част от комерсиалните договаряния.

" Той се пробва да прикрие скришен дневен ред и през днешния ден беше компрометиран ", разгласи тогава Корбин. По думите му, документите в размер от 451 страници покриват шест кръга договаряния от юли 2017 година до " преди няколко месеца ". Той добави, че срещите са се провеждали във Вашингтон и Лондон.

" Ние приказваме тук за секрети договаряния за съглашение с Доналд Тръмп след Брекзит ", акцентира Джереми Корбин. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР