Британските певци Адел и Ед Шийрън са отказали да участват

...
Британските певци Адел и Ед Шийрън са отказали да участват
Коментари Харесай

Крал Чарлз Трети се сблъска с голям проблем

Британските артисти Адел и Ед Шийрън са отказали да вземат участие на коронацията на крал Чарлз III, заяви „ Дейли мейл ”. Изданието отбелязва, че кралят " е бил отчаян " от отхвърли им.

Коронясването ще се състои на 6 май тази година. Списъкът на артистите, които могат да вземат участие в галаконцерта, част от тридневния празник, е формиран от самия крал.

Предполага се, че натовареният график на артистите е повода за отхвърли им. Ед Шийрън в действителност има планувано зрелище в Тексас в навечерието на коронацията. За гастроли на Адел по същото време не се знае нищо...
 
                             

Хари Стайлс е бил в листата с актьори, които Чарлз е желал да види онлайн. Засега не излиза наяве дали Стайлс се е съгласил да взе участие.

По-рано стана известно, че „ Спайс гърлс ” в цялостен състав също могат да излязат на коронацията на Чарлз III. Те не са се появявали дружно от 2012 година, когато излязоха на сцената по време на церемонията по закриването на Олимпиадата. В същото време Виктория Бекъм по-късно отхвърли да приказва, базирайки се на огромната си претовареност. Все още не е известно дали тя ще излезе на сцената.
 
                             

" На бъдещия крал нещо не му върви с поданиците ”, разясняват в Телеграм канала " Само никой ".

 
                             

Проблем е също и наличието на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР