Британски военни самолети са излетели от Кипър, за да прехванат

...
Британски военни самолети са излетели от Кипър, за да прехванат
Коментари Харесай

И британски самолети от Кипър защитават Израел

Британски военни самолети са изхвърчали от Кипър , с цел да прехванат безпилотни самолети, изстреляни от Иран към Израел.

" Лондон е наредил на изтребители да се вдигнат във въздуха от база в Кипър, с цел да противодействат на изстрелването на ирански дронове и да защитят Израел ", оповестяват английските медии.

Според уебсайтовете за следене на въздушния трафик изтребител Typhoon и аероплан за зареждане с гориво Voyager са изхвърчали от базата на английските военновъздушни сили в Акротири, Кипър, в посока североизток.

По-рано беше обявено, че Иран е изстрелял десетки безпилотни самолети към Израел в отговор на неотдавнашния въздушен.
 Иран изпрати десетки дронове към Израел Обновена
Иран изпрати десетки дронове към Израел

Очаква се до няколко часа да доближат въздушното пространство на Израел

" В отговор на засилените ирански закани и възходящия риск от ескалация в Близкия изток държавното управление на Обединеното кралство работи с сътрудници от целия район, с цел да насърчи деескалацията и да предотврати по-нататъшни набези ... Ще продължим да си сътрудничим тясно с нашите районни сътрудници в полза на деескалацията. "

Това се споделя в декларация на английското министерство на защитата. То е взело решение да трансферира в Близкия изток спомагателни изтребители и самолети-цистерни за усилване на защитата.

Израелската телевизия " Канал 12 " заяви, че американски и английски военни самолети са свалили няколко безпилотни летателни апарата, предопределени за Израел, над граничната зона сред Ирак и Сирия.

Неназовани американски чиновници обявиха пред организация Ройтерс, че военните са свалили ирански безпилотни самолети, само че не разкриха какъв брой на брой или точното им местонахождение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР