Пошегувахме, че сме пети номер и искаме пет места, коментира

...
Пошегувахме, че сме пети номер и искаме пет места, коментира
Коментари Харесай

БСП регистрира в ЦИК листата си за евроизборите

" Пошегувахме, че сме пети номер и желаеме пет места ", разяснява Нинова в отговор на журналистически въпрос за това какво чакат на изборите. 

Водач на евролистата е Кристиан Вигенин , следван от Румен Гечев , Цветелина Пенкова , Вяра Емилова , Филип Попов , Александър Симов и Гергана Алексова . Жените в цялата листа съставляват 40% от всички претенденти за евродепутати.

" Искаме да сме равноправни с другите европейски страни, да се спре наклонността на България да се гледа като на втора употреба страна членка, преразглеждане на Зелената договорка по този начин, че да е в интерес на българската енергетика и на българските работни места, българските аграрни производители да получават същите дотации като европейските, да се спре с унижението на България за приемането ни в Шенген да ни се слагат условия за връщане на бежанци ", съобщи Корнелия Нинова. Тя още веднъж уточни, че сме изпълнили всички условия за Шенген.

Лидерът на Българска социалистическа партия сподели още, че ще се стараят да не се одобри предлагането решенията в Европа да се вземат с болшинство, а не единомислещо. Това значи дребните страни да бъдат изхвърлени от взимането на решенията, разяснява тя.

Политиката, която представителите на Българска социалистическа партия ще отстояват в Екологичен потенциал, Нинова заключи в едно изречение: " Достойнството на България в мирна Европа ".

Снимка: БТА

" Вярваме, че съчетаването на двата избора - за Екологичен потенциал и за Народно заседание, ще докара до по-висока изборна интензивност ", сподели още Нинова, представена от Българска телеграфна агенция. Според нея това е добре за всички партии и за България като цяло, с цел да има по-висока представителност, както в българския, по този начин и в Европейския парламент.

Корнелия Нинова разяснява, че това, което се случва в последните месеци - " сглобката се сглобява, разглобява, разправии, кавги, разногласия, изваждане на корупционни схеми или съмнения за такива ", не работи добре за интензивността и ще отблъсне доста хора, в това число и абсурдът през вчерашния ден за детската болница. Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че имат моралната рекламация, че са алтернативата на всичко това, защото и в последните години, а и изключително в последните месеци, са се разграничили изрично от сглобката и от политическия модел, който се е възстановил в България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР