Британски шофьор, обвинен в убийството на 39 виетнамски мигранти, намерени

...
Британски шофьор, обвинен в убийството на 39 виетнамски мигранти, намерени
Коментари Харесай

Британският шофьор на камиона-убиец призна вина

Британски водач, упрекнат в убийството на 39 виетнамски мигранти, открити мъртви в хладилен камион, в понеделник се призна за отговорен в интрига за подкрепяне на незаконната имиграция.
25-годишният Морис Робинсън се появи посредством видеовръзка в Централния углавен съд в Лондон от пандиза Белмарш, югоизточен Лондон, и се призна за отговорен по две от 43-те обвинявания, повдигнати против него.
Телата на осем дами и 31 мъже бяха открити в хладилно ремарке в промишлен парцел източно от Лондон в ранните часове на 23 октомври.
Ремаркето по-рано пристигнало на товарен ферибот от белгийското пристанище Зеебрюге, съобщи БГНЕС.
Робинсън от Северна Ирландия е изправен пред 39 обвинявания за ликвидиране, интрига на трафик, интрига за подкрепяне на противозаконна имиграция и пране на пари.
Робинсън се призна за отговорен в скрит план с други „ да извърши закононарушение за подкрепяне на противозаконната имиграция “.
Той призна и за придобиването на парични средства, които идват от незаконно държание.
Съдията Андрю Еадис разпореди хипотетичните съучастници на Робинсън да не бъдат посочени.
На 13 декември следва идващото правосъдно съвещание по делото.
На различен водач на камион от Северна Ирландия също беше подредено да се яви в Олд Бейли на същата дата по настрана правосъдно произвеждане.
Кристофър Кенеди, 23-годишен, е упрекнат в скрит план за споразумяване или улеснение на пътуването на други хора за употреба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР