Британски бизнесмен, живеещ в Мексико, беше разстрелян показно на пътя

...
Британски бизнесмен, живеещ в Мексико, беше разстрелян показно на пътя
Коментари Харесай

Британски бизнесмен беше разстрелян показно в туристически район в Мексико

Британски предприемач, живеещ в Мексико, беше разстрелян показно на пътя пред щерка си от двама души, които разкрили огън по колата му наоколо до известната туристическа дестинация Плая дел Кармен, осведоми Ройтерс.

Жертвата на смъртоносната офанзива през уикенда е 54-годишният Крис Клийв.

Той живеел непрекъснато в Мексико от 2013 година и карал по автомагистралата наоколо до Плая дел Кармен в щата Кинтана Ро, когато до колата му се доближили двама души, които разкрили огън. Дъщеря му е потърпевша леко.

Двама обвинени са задържани в събота по съмнения в присъединяване в убийството, осведомиха от прокуратурата на щата Кинтана Ро.

Бизнесът на Клийв е обвързван с недвижими парцели, а в последно време той е заплашван от локална незаконна формация, съгласно информация в локалните медии.

Мексиканското държавно управление разположи бойци от Националната армия в Кинтана Ро през предходната година в отговор на повишеното принуждение по отношение на проведената престъпност, включително и престрелки, при които бяха убити двама задгранични туристи, както и показно ликвидиране на разбойник на плажа, при което гости на хотел се наложи да бягат и да се избавят.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР