Британската знаменитост Елизабет Хърли доказа за пореден път, че възрастта

...
Британската знаменитост Елизабет Хърли доказа за пореден път, че възрастта
Коментари Харесай

Елизабет Хърли сподели своя гола СНИМКА

Британската звезда Елизабет Хърли потвърди за следващ път, че възрастта е единствено цифра и нажежи пристрастеностите в обществените мрежи.

57-годишната актриса показа в Instagram своя гола фотография и провокира лавина от позитивни мнения. „ Винаги зашеметяваща “ и „ Неостаряващата кралица “, са единствено част от суперлативите, с които бе залята звездата от „ Кралски особи “.

В нета Хърли разгласява и фотос, на който театралничи в плажна тога и бели бикини на личната си марка бански костюми „ Elizabeth Hurley Swim “. Лиз Хърли уточни, че робата е лимитирана серия, до момента в който театралничи пред слънчевите отражения, отразени във водите на океана.

Елизабет Хърли влезе в света на модата със лична линия бански костюми през 2005 година, написа „ Телеграф “.


„ Реших да се впусна в това плажно премеждие, тъй като постоянно съм била захласната от облеклата, които носим по време на нашите ваканции и тъй като това е област, в която дамите, без значение от формите и размера си, могат да наподобяват необикновено, само че и неуместно. Искам да основа сбирки, които на карат дамите да се усещат ужасно на всяка възраст “, разгласи звездата на уеб страницата на своята компания.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР