Британската суперзвезда диджей Фетбой Слим (Fatboy Slim) отдаде почит на

...
Британската суперзвезда диджей Фетбой Слим (Fatboy Slim) отдаде почит на
Коментари Харесай

Fatboy Slim изпя свой хит с фрази от речта на Грета Тунберг пред ООН

Британската суперзвезда диджей Фетбой Слим (Fatboy Slim) отдаде респект на подрастващата активистка за запазване на климата Грета Тунберг, като извърши ремикс на шлагера си "Точно тук, тъкмо в този момент " (Right Here, Right Now), употребявайки изречения от нейната тирада пред Организация на обединените нации, съобщи Канал 3.

56-годишният реализатор изпя ремикс, изработен от южноафриканския познавач по електронна музика Дейвид Скот на шоу в Гейтсхед, Североизточна Англия, предишния петък, с видео клип на спектакъла, който неотдавна стана доста известен в обществените медии.

Ремиксът отразява настояванията на Тунберг за деяние против изменението на климата в пламенната ѝ тирада в Обединените народи предишния месец, която да бъде призната "точно тук, тъкмо в този момент ", употребявайки го по време на всеки рефрен от заглавието на песента.

В него са включени и други фрагменти от речта на 16-годишната шведка.

"Когато Грета приказва в Организация на обединените нации и видях видеоклипа беше много късно през нощта, и незабавно щом тя сподели " тъкмо тук, тъкмо в този момент ", песента за Фетбой Слим изскочи в главата ми и незабавно разбрах, че би трябвало да го направя ", сподели Скот пред Агенция Франс Прес.

"Когато Фетбой Слим пое видеото и го популяризира, за мен беше изненада и голяма чест. Винаги съм гледал на него като на музикален продуцент ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР