Британската нискотарифна авиокомпания Изиджет (easyJet) привлече дългогодишния високопоставен служител на

...
Британската нискотарифна авиокомпания Изиджет (easyJet) привлече дългогодишния високопоставен служител на
Коментари Харесай

"Изиджет" привлече за изпълнителен директор бивш зам.-шеф на ТУИ

Британската нискотарифна самолетна компания " Изиджет " (easyJet) притегли дългогодишния почитан чиновник на ТУИ (TUI) шведа Йохан Лундгрен, оповестиха от компанията.

Лундгрен, който има опит в организацията на европейските пътувания, заменя Каролин МакКол, която напуща самолетната компания след седем години в управлението. Смяната съответствува с интервал на промяна откакто неотдавна превозвачът разгласи разкриването на нова конструкция, основана във Виена, с цел да си резервира достъпа до европейския пазар след Брекзит.

" Ройтерс " акцентира, че новият изпълнителен шеф е ценител на транспортно-туристическия бизнес, до момента в който предшественичката му е пристигнала в " Изиджет " от медийната група " Гардиън ". Сега Маккол се връща към първичното си занятие и ще оглави английския ефирен канал ITV.

Лундгрен ще встъпи в служба на 1 декември.

Кариерата на Лундгрен в ТУИ се развива от 2007 до 2015 година, когато напуща след сливането на английското и немското отделение на туристическия конгломерат. Докато той е зам.-изпълнителен шеф компанията усилва облагата си с 48%. Преди това той е работил в шведска туристическа компания, купена от ТУИ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР