Британската кралица Елизабет Втора, която бе принудена да пропусне традиционното

...
Британската кралица Елизабет Втора, която бе принудена да пропусне традиционното
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора се появи публично, след като пропусна тържествената сесия на парламента


Британската кралица Елизабет Втора, която бе принудена да пропусне обичайното публично разкриване на Народното събрание по-рано тази седмица, се появи обществено и участва на конно шоу покрай дома си, заяви Българска телеграфна агенция.

Тя пропусна тържествената сесия на Народното събрание във вторник поради " епизодични проблеми с подвижността ", съгласно известие на Бъкингамския замък.

Кралицата рядко се появява обществено, откакто през октомври м.г. беше настанена в болница за една нощ поради неуточнено заболяване. След хоспитализацията лекарите й предложиха отмора. Оттогава тя извършва отговорностите си отдалечено или персонално от замъка Уиндзор, където живее.

Днес обаче кралицата бе снимана да се усмихва щастливо от пътническата седалка в автомобила си " Рейнджър роувър ",  докато следи някои от конете й, участващи в шоуто, провеждано на територията на нейния палат.

По-късно Елизабет Втора зае място на трибуните, приветствана от тълпата. Тя се придвижваше благодарение на бастун.

По време на конното шоу в Уиндзор, което стартира в четвъртък и ще продължи до неделя, ще се организира и спектакълът " Галоп през историята ". В него ще вземат присъединяване повече от 500 коне и 1000 реализатори. Представлението е по случай на 70-ата годишнина от възкачването на престола на Елизабет Втора. 

В неделя се чака английската кралицата още веднъж да се появи на трибуните. Планирано е в спектакъла да взе участие цяла плеяда от интернационалните звезди, измежду които Том Круз и Хелън Мирън.

Шоуто слага началото на празненствата за отбелязване на платинения празник от възкачването на престола на Елизабет Втора. Кулминацията им ще бъдат четиридневни тържества сред 2 и 5 юни. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР