Британската кралица Елизабет Втора изпълни първия си официален ангажимент, след

...
Британската кралица Елизабет Втора изпълни първия си официален ангажимент, след
Коментари Харесай

Отново в офиса! Кралица Елизабет Втора пак изпълнява официалните си задължения

Британската кралица Елизабет Втора извърши първия си формален ангажимент, откакто остана една нощ в болница предходната седмица и лекарите ѝ подредиха да си почива, оповестяват международните организации, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тя организира през днешния ден две виртуални срещи, с цел да приветства новите посланици на Република Корея и Швейцария във Англия.

Кралицата анулира планувана аудиенция в Северна Ирландия предходната седмица, откакто лекарският ѝ екип я посъветва да си почива. Тя беше откарана в болница в сряда следобяд за " предварителни проучвания " и за първи път от доста години изкара нощта в лечебно заведение.

На идващия ден Елизабет Втора се прибра в замъка Уиндзор, а от обкръжението ѝ оповестиха, че е в положително въодушевление.

От Бъкингамския замък не оповестиха аргументите за лекарската рекомендация за отмора и за проучванията.

Британската кралица Елизабет Втора възнамерява да се срещне със международните водачи, които ще вземат участие в годишната конференция на Организация на обединените нации за климата в шотландския град Глазгоу. Тя стартира на 31 октомври.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР