Британска медицинска сестра беше призната преди ден за виновна за

...
Британска медицинска сестра беше призната преди ден за виновна за
Коментари Харесай

Разкриха ужасяващи подробности за медицинската сестра, масов убиец на бебета

Британска здравна сестра беше приета преди ден за отговорна за убийството на седем бебета и опит за ликвидиране на други шест в болничното заведение, в която е работила. Това я трансформира в най-големия сериен палач на бебета в страната напоследък, написа Би Би Си.

33-годишната Луси Летби е нанасяла щета на бебетата, за които се е грижила, като е вкарвала въздух в кръвта и стомаха им, прехранвала ги е с мляко, упражнявала е физическо принуждение над тях и ги е тровила с инсулин, се споделя в решението на Манчестърския кралски съд в Северна Англия.

В един от случаите Летби е умъртвила момченце, разпознато като дете Е, като е вкарала въздух в кръвта му, оповестява английската осведомителна организация PA Media. На идващия ден тя се пробвала да убие неговия брат близнак, детето Е1, като го отровила с инсулин.

Съдебна заповед пази самоличността на децата, включени в обвиняванията против Летби, в това число на тези, които са умряли и оживели под нейните грижи.

При претърсването на дома на Летби по време на следствието полицията открива голям брой ръкописни бележки, измежду които и една, която гласи: " Аз съм зло, тъй като направих това. "

В интервала 2015-2016 година тя скрито е нападнала 13 бебета в неонатологичното поделение на болничното заведение " Графинята на Честър ", се споделя в изказване на английската Кралска прокуратура (КПС).

Нейното желание е било да убие бебетата, като в същото време заблуди сътрудниците си, че има естествена причина за гибелта, настояват прокурорите.

" В нейните ръце безобидни субстанции като въздух, мляко, течности - или медикаменти като инсулин - се превръщаха в смъртоносни. Тя изопачаваше образованието си и използваше оръжието на занаята си, с цел да предизвиква щета, тъга и гибел. "

Семействата на жертвите обявиха, че " може би в никакъв случай няма да схванат за какво се е случило това ".

" Да загубиш бебе е сърцераздирателно прекарване, през което никой родител не трябва да минава ", се споделя в взаимното изказване на потърпевшите фамилии.

" Но да изгубиш бебе или то да бъде засегнато при тези съответни условия е невъобразимо ", се споделя още в изказването.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР