Брифинг в Министерския съвет след срещата на министър-председателя Кирил Петков

...
Брифинг в Министерския съвет след срещата на министър-председателя Кирил Петков
Коментари Харесай

Кирил Петков обвини младежката организация на ГЕРБ за паниката по бензиностанциите

Брифинг в Министерския съвет след срещата на министър-председателя Кирил Петков с членовете на Българската петролна и газова асоциация.

" Както знаехме още в сряда, има огромни количества гориво в цялата верига. Единствената причина, заради което се е получила суматохата в сряда е, че са се употребявали фотоси от няколко дребни бензиностанции, които са се употребявали в обществените медии на всички места под политическа или хибридна офанзива. До този миг, хората, които виждаме, че са го организирали това, са свързани с младежката организация на ГЕРБ ", съобщи Петков.
Снимките, които се завъртяха из обществените медии - с цени над 3 лева на горивата, са пллатени постове. На базата на този факт се сътвори суматоха, увеличавайки търсенето. Паниката обаче беше овладяна, на идващия ден цените се върнаха към по-нормални равнища, акцентира министър председателят.

" Всички тези пояснения на господин Борисов за не знам коя зима... Жалко е да се употребява страхът на народа за политически цели ", обърна се Петков към Бойко Борисов.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР