Брендо изчезна безследно миналата пролет, след като бе осъден и

...
Брендо изчезна безследно миналата пролет, след като бе осъден и
Коментари Харесай

Изтече От Източник В Данс! Няма Да Повярвате Къде Се Укрива Брендо!

Брендо изчезна безследно предходната пролет, откакто бе наказан и в България на 6 години затвор за пране на 21 милиона лв. от дрога. Преди това тополовградският крал на коката бе наказан в Италия и в Румъния надлежно на 20 и 10 години затвор за огромен импорт на бял прахуляк от Южна Америка към Европа.

Малко прочут факт е, че Брендо има формален паспорт на венецуелски жител, публикуван му в Боливар през далечната 1999 година За венецуелския документ за идентичност се загатва и в кориците по делото „ Кокаинови крале “ в Италия, където следствието открило, че в интервала 2004-2006 година Брендо влизал няколко пъти на Апенините с южноамериканския си паспорт.
Според информация от непознати разузнавания Банев вложил купища пари в ферма в Южна Венецуела взаимно с локален мафиот на име Раул през 2007 година
„ Дори Брендо да не се намира сега във Венецуела, то той сигурно е бил напълно до неотдавна там, защото е стартирал интервенция по изнасянето на милионите си, така скато режимът на Мадуро скоро ще бъде свален “ – твърди източник от ДАНС.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР