Бременността на Джулиана Гани беше толкова гореща тема през изминалата

...
Бременността на Джулиана Гани беше толкова гореща тема през изминалата
Коментари Харесай

Шаман от Бали помогнал на Джулката да забременее! Двамата с Илиян в спор колко деца да имат

Бременността на Джулиана Гани беше толкоз гореща тематика през миналата година, че всяко разискване на годишен държавен бюджет би завидяло за разногласията към нея. Но макар дребното килограми, които моделът качи, както и тренировките, пътуванията и метода на живот като цяло, на бял свят се роди съвсем 4-килограмовият Давид.

Виж още: Джулката направи погача на сина си! Как съумя да си навлече рецензията на злобарите и на празника?

Това се случи на 31 декември сутринта, а неотдавна дребният Давид навърши 40 дни и с това пристигна време и за погача, която още веднъж провокира разногласия.

Виж още: Джулиана Гани роди точно на Нова година! Публикува блага фотография с бебчето...

Е, детенцето към този момент пораства, а по всичко личало, че все още наподобява повече на татко си Илиян. Това разкриха двамата родители в изявление пред Венета Райкова. Приликите били на първо място в косата и трапчинките. Всъщност дребният Давид имал толкоз доста коса, че по време на бременността Джулиана била измъчвана от свиреп киселини. Мислела си единствено за сода и зелени ябълки, а всички предполагали, че бебето ще се роди с доста коса. Оказали се прави.

Виж още: Уютна, красива, радостна! Теа и Наум направиха погача на дъщеричката си

Самата Джулиана показа, че е заченала на остров Бали, като преди този момент се е подложила на обред на зачеване, изработен от локален шаман. Въпреки комичната обстановка, в която изпаднала, резултатът е налице и то макар проблемите с цикъла, които имала и подозренията за поликистозни яйчници.

Виж още: Синът на Петканови навърши годинка! Защо тортата на Габриел е под формата на жираф?

Джулката беше безапелационна, че е желала да има едно дете, до момента в който Илиян желае най-малко още едно - момиченце. Но и двамата са безапелационни, че желаят да осиновят дете

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР