Бременността е радостно време, последвано от още по-радостно събитие –

...
Бременността е радостно време, последвано от още по-радостно събитие –
Коментари Харесай

След катастрофа бременна жена изпада в кома. След 2 седмици се случило нещо неочаквано

Бременността е радостно време, последвано от още по-радостно събитие – раждането на дете. Тази жена се радвала на всеки ден, който я приближавал до жадуваното раждане, само че ориста им приготвила непредвидена компликация.

Ейнджъл и Джени Куилс очаквали с неспокойствие раждането на бебето си. Близо 8 месеца се подготвяли за значимия ден, когато се случила огромна покруса.

Джени била бременна почти от 33 седмици, когато се случил случаят. Тя вървяла по улицата, когато била блъсната от движещ се с превишена скорост влекач.

Майчината вътрешен глас помогнала на Джени да отбрани корема си от пряк удар, само че положението й било сериозно.

Когато била докарана в болничното заведение, лекарите нямали различен избор, с изключение на да я слагат в изкуствена кома, с цел да минимизират следствията от мозъчната контузия. Но Джени останала в кома няколко седмици.

Съпругът й вярвал в най-хубавото и не се отделил нито за минута от потърпевшата си брачна половинка, която също така била напът да роди бебето им.

Трудно е да си представим какво е претърпял бъдещият баща в този миг, тъй като можел да загуби и двамата. Семейството му го подкрепяло с всички сили.

След 2 седмици, минали за мъжа в безсънни нощи и непрекъснат стрес, той научил нещо невероятно…

Любимата му брачна половинка, която толкоз обезверено се е опитвала да отбрани детето им по време на случая, ненадейно се събудила от комата и почнала да ражда. Ейнджъл почнал да се надява, че ще си върне фамилията.

Преди към месец Джени била на косъм от гибелта, а в този момент пристигнала на себе си и раждала дъщеричката им – това изглеждало като знамение даже за лекарите!

 бебето Ейми

Днес Ейнджъл и Джени са щастливи млади родители на очарователно, крепко момиченце на име Ейми ЕйнджълКуилс. Детето било следено в болничното заведение една седмица след раждането, а по-късно изпратено вкъщи с въодушевен и благополучен баща.

За Джени също имало положителни вести!

След месеци физиотерапия тя най-сетне съумяла да се върне вкъщи при брачна половинка си и дребната си дъщеричка. Мъжът към момента бил доста прочувствен поради всичко случило се.

Той съвсем изгубил фамилията си, само че с помощта на реакцията на брачната половинка му по време на случая и щастливото стичане на събитията, през днешния ден семейство Куилс още веднъж е дружно и е доста щастливо.

Наистина чудесна история. Желаем им благополучен живот.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР