Бременността е един от най-специалните периоди в живота на всяка

...
Бременността е един от най-специалните периоди в живота на всяка
Коментари Харесай

Бременността може да трае повече от година - факти, които ще ви шокират

Бременността е един от най-специалните интервали в живота на всяка една жена. През тези девет месеца в нея пораства живот, съзнанието и мислите й са ориентирани към дребното създание и дните й бива кондензиран със смисъл, обич и благополучие.
3 са обстоятелствата, които малко на брой знаят за бременността и които изрично ще ви оставят безмълвни. Кои са те обаче, занапред следва да разберете.
3 обстоятелства за бременността, които ще шокират всеки:
1. Бременността може да трае повече от година
Да, има случаи, в които бременността може да продължи близо година, а даже и повече. Обикновено десетина дни след термин лекарите провокират раждане, за да избегнат проблеми с плода и майката.
Съществува случай, в който бременността продължава 375 дни. Това е даже повече и от година. Най-интересното е, че бебето се ражда с обикновено тегло, което е под 3 кг.
2. Ходилата усилват размера си
 Защо тренировките са потребни за бременните Защо тренировките са потребни за бременните
Медиците предлагат започване на физическа интензивност в края на първия и началото на втория триместър. Съвсем първите седмици тялото им...
Много е евентуално по време на бременността ходилата на дамата да се усилят, даже от време на време с повече от един номер.

Това няма връзка с качените килограми. Те могат да са в границата на естественото и ходилата още веднъж да усилят размера си. Нарастването им се дължи на отпущането на сухожилията. Това е развой, с който тялото се приготвя за самото раждане.
Обикновено това е краткотрайно стеснение, което завършва малко след самото раждане.
3. Бременната жена не се нуждае от повече храна
 Кои 4 зодии ще схванат, че ги чака БЕБЕ през април Кои 4 зодии ще схванат, че ги чака БЕБЕ през април
Децата са най-прекрасното нещо на света. Разбираме същинското значение на думите „ Обичам те ” едвам тогава, когато те се появ...
Според възрастните хора бременната жена би трябвало да яде „ като за двама ”, защото в нея пораства нов живот и е належащо бебето да приема всички потребни съставки.

Истината е, че по време на бременност тялото се нуждае единствено от 300 спомагателни калории. Това може да е кофичка кисело мляко, вафла или парче сирене върху филия пълнозърнест самун.
Съвсем не е належащо да ядете всичко това, което се изпречи пред погледа ви. Разбира се, това напълно не значи, че би трябвало да се лишавате от всяка вкусотия.
Радвайте се на този интервал и се наслаждавайте на всеки момент!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР