Бременната Деси Слава мисли да сключи брак с 21-годишният Благой

...
Бременната Деси Слава мисли да сключи брак с 21-годишният Благой
Коментари Харесай

Галин на Галена води Деси Слава до олтара

Бременната Деси Слава мисли да подписа брак с 21-годишният Благой Найденов, от който чака дете. Блондинката възнамерява венчавката да се състои есента на 2018 година, а на младото семейство най-вероятно ще кумуват нейната колежка Галена ѝ някогашният мъж на Деси - Галин Вафлата.

Двете фолкпевици са доста близки приятелки, даже постоянно си спретват купони по баджанашки и посрещат празници в компанията на някогашните си възлюбени. Галин, който е екс брачен партньор на Деси Слава и сегашен мъж на Галена, е повече от благополучен от другарството сред двете певачки.

Преди години, когато Галена отмъкна законния брачен партньор на Деси Слава, двете едвам не стигнаха до пердах. Певиците не се търпяха и даже не си говореха, откакто смядовската хала се сгаджоса със брачна половинка на русокоската.

Незнайно по какъв начин обаче през последните години те са просто неразделни и даже направиха обща ария В твоите очи.

Според слуховете в лекия род двете са делили още няколко любовника - да вземем за пример Георги Станоев - Жоро Бирмата и не изключително прочут футболист. В чалгата се шушука, че Деси Слава дотолкоз откачила от обич по актуалното си гадже Малката Кобра, че се решила да му роди бебе, а в този момент го тормози и да се оженят.

Суетната изпълнителка обаче не желала да подписва тежко бременна с голям стомах. Затова възнамерявала да изчака да се възвърне от ражданетои по-късно да води младока, който е единствено 4 години по-голям от сина ѝ Майки, пред олтара.

Деси и Благой чакат да станат родители на момче през януари 2018 година Бебокът най-вероятно ще носи името на баща си, написа Уикенд. След като роди, 38-годишната певица от Раднево считала да се посвети на дребния най-малко до лятото.

След това изпълнителката на На всички като теб щяла да попее, с цел да спести пари за сватбата. Деси признава, че най-голямата ѝ фантазия сега е Малката Кобра да ѝ предложи брак. С неспокойствие очаквала да ѝ надене халката на пръста, даже не държала бижуто да е мега скъпо, стига най-накрая да кацне на пръстчето ѝ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР