Бременна жена в Бургас е изгубила детето си, след като

...
Бременна жена в Бургас е изгубила детето си, след като
Коментари Харесай

Бременна жена в Бургас е загубила детето си след побой

Бременна жена в Бургас е изгубила детето си, откакто е била удряна в корема. Предполагаемият причинител е приятелят ѝ. За това заяви Жени Петрова от Центъра за предварителна защита на насилието в изявление за.

Случаят е от предходната седмица, а след него дамата е потърсила помощ от Центъра за предварителна защита на насилието в града. Тя е била бременна в четвъртия месец.

" Вследствие на физическо принуждение, което е съществено упражнено по отношение на нея от нейния сътрудник тя наложително прави аборт по медицински аргументи “, споделя Петрова.

След случая са подадени документи за отбрана и дамата е настанена при свои близки. Заведено е и дело по Закона за отбрана от домашното принуждение . Подадена е и молба за ограничаваща заповед.

През последния месец в Кризисния център в Бургас са постъпили още две дами, жертви на принуждение. Едната от тях е бременна. Другата е постъпила с двете си девойки, които също са били обект на принуждение. Едната от тях също е бременна.

Това са следващите случаи на домашно принуждение, които стават известни, след всеобщите митинги в понеделник против насилието над дами. Те бяха провокирани от случая с от Стара Загора , която беше рязана, обръсната и със строшен нос. За действието беше упрекнат някогашният ѝ другар - .

В четвъртък пред Нова друга жена от Стара Загора - , описа, че е била отвлечена и бита от някогашния си другар. Година и половина по-късно обаче казусът не може да влезе в съда.

Също в четвъртък Прокуратурата заяви за случай от предходната седмица, в който 22-годишна жена е била бита, остригана и държана заключена. Заподозрян е 19-годишен мъж.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР