Брекзит ще отслаби влиянието на САЩ в Европа, предупреди бившият

...
Брекзит ще отслаби влиянието на САЩ в Европа, предупреди бившият
Коментари Харесай

Брекзит ще отслаби влиянието на САЩ в Европа, вярва Джо Байдън

Брекзит ще отслаби въздействието на Съединени американски щати в Европа , предизвести някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън по време на тирада в Чатъм хаус, представен от " Гардиън ".

Способността на Съединени американски щати да играят роля в сигурността на Европа и да въздействат върху мисленето ще намалее щом Англия не е изцяло интегрирана на Стария континент след Брекзит, разгласи Байдън.

 Барние: До сряда може да имаме договорка за Брекзит, остават още 15-20%
Барние: До сряда може да имаме договорка за Брекзит, остават още 15-20%

Обединеното кралство ще напусне митническия съюз и единния пазар

Политикът добави, че в случай че е имал опция да гласоподава като народен представител или английски жител, той е щял да гласоподава за оставане в Европейски Съюз.

Според него през последните 30 година Англия е оказвала въздействие освен върху концепцията за отворени граници и търговия, само че и върху позициите на Стария континент. Байдън има вяра, че с Брекзит американците ще имат по-малка опция за оказване на въздействие на континента.

Байдън е на мнение, че Брекзит е сериозен проблем за всички английски партии.

" Много мощно имам вяра, че опцията на Съединени американски щати да играят огромна роля в сигурността на Запада, и в просперитета на трансатлантическото партньорство, се дължи отчасти на английското въздействие в Европа , и ние губим дотам, че губите въздействието си ", акцентира той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР