Бразилският треньор Луис Фелипе Сколари потвърди, че напуска поста в

...
Бразилският треньор Луис Фелипе Сколари потвърди, че напуска поста в
Коментари Харесай

Сколари напуска "Гуанджоу", но може да се завърне в Китай

Бразилският треньор Луис Фелипе Сколари удостовери, че напуща поста в китайския първенец " Гуанджоу Евъргранд ", само че съобщи, че не се отхвърля от разновидността в миналото още веднъж да се върне отпред на китайски отбор. Той завоюва трета поредна купа, откакто пое отбора през юни 2015-а година от Фабио Канаваро. Освен това приключи като победител и по веднъж в азиатската Шампионска лига и в шампионата за Купата на страната.

Първоначално договорът му беше за 18 месеца, след което го удължи за още един сезон до края на календарната 2017-а година.

" Моята история с " Евъргранд " завърши, само че моята история с китайския футбол евентуално ще продължи. Много деликатно мисля за това. Не знам в този момент какво ще върша, само че поисквам ярко бъдеще на " Евъргранд ". Не знам в този момент дали и по кое време ще се върна в Китай. Ще направя своя избор доста деликатно. Но би трябвало да призная, че Китай е в топ 3 на местата, където съм имал най-хубави условия за работа ", съобщи опитният експерт, който има доста съществени триумфи и с националния тим на Португалия.

Китайските медии пишат, че купата за " Гуанджоу " е много сериозен триумф, поради изхарчените повече от 150 милиона $ от Шанхай СИПГ за селекция, само че в последна сметка те им стигнаха единствено за второ място.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР