Бразилският шампион по жиу-жицу Леандро Ло умра в неделя вечерта

...
Бразилският шампион по жиу-жицу Леандро Ло умра в неделя вечерта
Коментари Харесай

Бразилска жиу-жицу легенда застреляна в главата от полицай в заведение

Бразилският първенец по жиу-жицу Леандро Ло умра в неделя вечерта откакто е бил убит в главата, удостовери юриста му. 33-годишният Ло, чието цялостно име е Леандро Ло Перейра до Насименто, е бил на концерт в заведение в Сао Пауло, където се е сдърпал с различен фен и е убит в главата. Веднага е бил откаран в болница, само че е почнал.

В полицейския доклад на случката има очевидец, който твърди, че е видял служителят на реда Енрике Отавио Оливейра Велосо да взима бутилка от масата на Ло на концета в клуб "Сирио " и да насочва заплашителни жестове към Ло тъкмо преди гибелта му, написа в материал на MMA Fighting.

След това Ло реагирал и протегнал ръка на Велосо като го свалил на земята. Двамата били разграничени, само че служителя на реда извадил оръжието си и прострелял жиу-жицу боеца в главата. Той бил закаран в болничното заведение „ Доктор Артур Рибейро де Сабоя “, само че по този начин и не се върнал в схващане. Медиите в Сао Пауло настояват, че следствие на убийтво към този момент тече и Велосо остава в неопределеност.

Ло бе един от най-успешните бразилски жиу-жизу бойци на всички времена. Той завоюва 8 международни трофеи от 2012 година насам. Той добави и разнообразни титли от бразилската федерация по жиу-жицу към дългия лист с триумфи и осем панамерикански трофеи, седем Копа Подио гран при, 2 европейски опън трофеи и четири бразилски национални трофеи.

Смъртта на Ло разбуни духовете в света на бойците, като доста от звездите и анализаторите изрекоха респект към него в обществените медии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР