Бразилската суперзвезда Неймар вече не е част от Барселона. Преди

...
Бразилската суперзвезда Неймар вече не е част от Барселона. Преди
Коментари Харесай

Луда работа: Неймар се откупи сам! Плати 222 милиона на Барселона и напусна

Бразилската суперзвезда Неймар към този момент не е част от Барселона. Преди минути юристите на нападателя, който ще премине в ПСЖ, са пристигнали в офиса на каталунците и са платили освобождаващата уговорка, която е в размер на 222 милиона евро. Така към този момент никой не може да спре прехвърлянето на Неймар във френския отбор.

По-рано през днешния ден Ла Лига не одобри чека, който бе показан от юристите на Неймар с претекста, че не знаят какъв е произходът на парите.

Бразилецът обаче предприе ход, който няма по какъв начин да бъде спрян от управлението на испанското състезание. Той заплати самичък клаузата си и се откупи непосредствено от клуба. Адвокатът на Неймар – Хуан де Диос Креспо даде чека на стойност 222 милиона евро на генералния шеф на Барселона Оскар Грау, който го одобри. Естествено, че сумата е дадена от ПСЖ на Неймар, а по-късно се е озовала в касата на " Камп Ноу ". Именно това е ходът, с който бе заобиколена пречката от по-рано денем.

Очаква се 25-годишният футболист незабавно се чака да замине за Париж с частен аероплан, с цел да може на следващия ден да бъде публично показан като състезател на ПСЖ.

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР