Бразилската суперзвезда Неймар е на път да сложи край на

...
Бразилската суперзвезда Неймар е на път да сложи край на
Коментари Харесай

Ал Хилал и ПСЖ се разбраха за Неймар, трансферът ще е факт до часове

Бразилската суперзвезда Неймар е на път да постави завършек на шестгодишния си престой в Пари Сен Жермен, откакто е на крачка от прекосяване в саудитския Ал Хилал. Според L’Équipe, в понеделник заран двата клуба са постигнали съглашение за прехвърлянето на 31-годишния футболист, като самият състезател към този момент е договорил и персоналните си изискванията. Той ще подпише двугодишен контракт в страната от Персийския залив на обща стойност 160 милиона евро, предава.

Бившият състезател на Барселона напуща Франция, откакто завоюва пет трофеи в Лига 1 и означи 118 гола, само че честите му и дълготрайни травми му попречиха да помогне на парижани най-много в Шампионската лига.

Очаква се прехвърлянето му в Саудитска Арабия да стане публично факт в идващите часове. Според информациите, Ал Хилал ще заплати близо 90 милиона евро за  бразилеца, като сумата може да доближи 100 милиона евро дружно с включените бонуси. В основания в Рияд клуб той ще играе дружно с Калиду Кулибали, Рубен Невеш и бившето крило на Бордо - Малком.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР