Бразилската футболна легенда Роналдо ще стане баща за пети път,

...
Бразилската футболна легенда Роналдо ще стане баща за пети път,
Коментари Харесай

Феномена Роналдо става баща, въпреки че се подложи на вазектомия

Бразилската футболна легенда Роналдо ще стане татко за пети път, макар че през 2010 година се подложи на вазектомия. Приятелката на Феномена – Селина Локс, разгласи новината на профила си в „ Инстаграм “, където има над 240 000 почитатели.

44-годишният повторен международен първенец от няколко години живее със своята половинка в Мадрид, където е по-лесно ръководи личния си футболен клуб Валядолид.

От предходни връзки Роналдо има двама синове – 19-годишния Роналд и 14-годишния Александър, и две дъщери – 10-годишната Мария София и деветгодишната Мария Алис.

Роналд е от брака му с някогашната футболистка Милене Домингес. Двете девойки са от някогашната му брачна половинка Мариа Беатрис Антони. През 2010 година с тест за бащинство беше потвърдено, че Александър е негов наследник от връзката му със сервитьорката Мишел Умезу.

След това решение на съда Роналдо разгласи, че се е подложил на вазектомия, с цел да няма повече сходни изненади с непредвидени наследници. Впоследствие стана ясно, че двукратният притежател на „ Златната топка “ въпреки всичко е замразил своя семенна течност за всеки случай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР