Бразилецът Неймар има договор с ПСЖ до юни 2025 г.

...
Бразилецът Неймар има договор с ПСЖ до юни 2025 г.
Коментари Харесай

Неймар обяви къде иска да приключи кариерата си

Бразилецът Неймар има контракт с ПСЖ до юни 2025 година Въпросът е дали той ще остане в Париж, откакто спекулациите, че ПСЖ ще се опита да го продаде през трансферния прозорец, станаха все по-шумни. Единственият въпрос е дали някой ще желае да отговори на финансовите условия на 31-годишния бразилец. Неймар има годишна заплата от съвсем 40 милиона евро във френския клуб.

Неймар не е играл за ПСЖ от края на февруари. Той се контузи в мача против Ланс от Лига 1. Бразилецът трябваше да бъде опериран и този сезон за него завърши.

В момента Неймар е в Бразилия. Вчера той гледа мача сред Сантос и Аудакс Италиано (0:0) от Копа Судамерикана. Феновете скандираха името му и Неймар беше очарован от реакцията на почитателите, като сподели, че се усеща още веднъж като вкъщи си.

" Много съм благополучен да се върна тук след 10 години. Разбира се, тъпо е, че не видях победа, тъй като доста подкрепях Сантос. Дойдох да поддържа клуба и да получа любовта на почитателите. Този клуб ми даде всичко и ми отвори вратата към страхотна кариера ", призна Неймар, а по-късно насочи обръщение към почитателите: " Един ден ще се върна в Сантос. Мечтая за това всеки ден. "

Неймар игра за бразилския клуб до 2013 година Първо игра в по-младите селекции, а за първия тим изигра 134 мача, в които означи 70 гола и записа 35 асистенции.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР