Брайтън спечели с 2:0 гостуването си на Борнемут и продължава

...
Брайтън спечели с 2:0 гостуването си на Борнемут и продължава
Коментари Харесай

Брайтън усложни задачата на Борнемут

Брайтън завоюва с 2:0 гостуването си на Борнемут и продължава да се държи много покрай топ 4. 18-годиншият Евън Фъргюсън откри резултата в 27-ата минута, а резервата Хулио Енсисо се разписа в самия завършек на дуела.

" Черешките " са в зоната на изпадащите, само че са един от четирите тима с актив от 27 точки. Тимът на Гари О `Нийл е този с най-слабата отбрана във Висшата лига, само че през днешния ден нападението го провали. Домакините реагираха добре, откакто получиха гол, само че не се възползваха от възможностите си.

Доминик Соланке на два пъти бе спрян от Джейсън Стийл преди почивката и два пъти бе покрай гола при започване на втората част. Амад Траоре пък пропусна превъзходна опция, откакто бе изведен от Лерма самичък против вратаря.

Брайтън пък продължава с отличното си показване. Тимът на Роберто де Дзерби има единствено една загуба в последните си 11 турнирни срещи и не е губил като посетител от октомври. Лошата вест за гостите бе травмата на Мойсес Кайседо, който напусна наложително през второто полувреме, откакто падна неприятно на глезена си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР