Брайън Остин Грийн все още таи надежда, че бракът му

...
Брайън Остин Грийн все още таи надежда, че бракът му
Коментари Харесай

Брайън Остин Грийн: Има надежда за брака ми с Меган Фокс - slava.bg

Брайън Остин Грийн към момента таи вяра, че бракът му с Меган Фокс ще се оправи. Двамата се разделиха преди няколко месеца, а сексапилната актриса към този момент даже има ново гадже - рапъра Machine Gun Kelly. Въпреки това, Брайън счита, че той и Фокс може да се съберат още веднъж.

По време на чат онлайн в Instagram 47-годишната звезда загатна, че със брачната половинка му се намира на разнообразни пътища, само че никой не може да планува бъдещето. "Аз в никакъв случай не споделям в никакъв случай. Имахме невероятна 15-годишна връзка. Имаме три красиви деца. Имаме доста общи неща и сме минали през разнообразни компликации ", споделя артистът. Той прибавя, че сега двамата се любуват на свободния живот, само че към момента слагат децата преди всичко.

Преди няколко седмици Фокс разгласява първата си фотография с Machine Gun Kelly, под която написа, че рапърът е "болезнено хубав ". Съпругът й пък й отвърна със фотоси на децата, под които написа "болезнено красиви момчета ". Въпреки това, сега Остин Грийн споделя, че няма нищо срещу новото гадже на Меган. На въпрос дали го ненавижда, артистът дава отговор, че не може да ненавижда човек, който не е срещал.

"Мога да кажа, че съм чувал неприятни истории за него, само че съм чувал неприятни истории и за мен и знам, че половината от тях не бяха вярни. В момента нямам никакви проблеми с момчето. Надявам се той и Меган да са щастливи ".

Звездата добавя, че в бъдеще пътят му още веднъж ще се пресече с този на Меган, само че не се знае какво тъкмо ще се получи. "Понякога би трябвало да се отдалечиш от нещо, с цел да създадеш по-стабилна среда ". Грийн и Фокс оповестиха, че са се разделили още предходната година, откакто тя се е завърнала от кино задължения. Двамата се ожениха през 2010 година, четири години откакто се сгодиха.

Актьорите са родители на трима синове - Ноа, Бодхи и Джърни. Грийн има и още едно момче - 18-годишния Касиус, който споделя с някогашната си Ванеса Марсил.

Източник: tialoto

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР