Братята Маркус и Кефрен Тюрам попаднаха за първи път заедно

...
Братята Маркус и Кефрен Тюрам попаднаха за първи път заедно
Коментари Харесай

Братята Тюрам: Баща ни се гордее с нас

Братята Маркус и Кефрен Тюрам попаднаха за първи път дружно в националния тим на Франция по футбол. Синовете на международния първенец Лилиан Тюрам дадоха взаимна конференция преди мача на " петлите " против Нидерландия, с който ще се даде старт на акцията в европейските квалификации за отбора.

" Не мисля, че сме говорили за това, като бяхме деца, само че е фантазия да бъдем дружно в тима на Франция. Това е нещо извънредно ", сподели по-малкият Кефрен, за който това е първа повиквателна.

" Аз си го представях, на него постоянно му е липсвало въображение. И двамата сме минали през академията на Клерфонтен. Когато ме извикаха за първи път и той искаше да пристигна. Това е голяма горделивост. Научих за повиквателната му по същото време, както и той. Бях по-щастлив и от момента, когато ме извикаха за първи път ", сподели огромният Маркус.

" Всеки татко би снимал децата си, в случай че са национали. Това е с цел да му остане спомен в телефона ", отговори 21-годишният Кефрен на въпрос за клипа, който е снимал Лилиан Тюрам на двамата при идването им в Кларфонтен.

" Това беше значим миг за тримата, огромна горделивост за него. Говорим всеки ден за това, което върша на и отвън терена. Той има значимо място при изборите, които върша ", сподели 25-годишният Маркус.

" Кефрен е доста сериозен, той знае какво желае. Впечатлява ме доста, тъй като непрекъснато прогресира. Надявам се да продължи. Само на 21 години е, уповавам се това да е стартът му. Гледам всички мачове на Ница и съм впечатлен, единствено той знае до каква степен може да стигне ", сподели футболистът на Борусия Мьонхенгладбах за брат си.

" Маркус е радостен, сериозен и има вяра в себе си. Познава качествата си. Знае, че може да стигне доста по-високо. За мен не беше мъчно да порасна като брат на Маркус. Не съм бил в сянката на никого, аз съм себе си. Много съм благополучен да бъда негов брат ", сподели Кефрен за батко си.
 Френска легенда: Капитанската лента трябваше да се даде на Антоан Гризман
Френска легенда: Капитанската лента трябваше да се даде на Антоан Гризман

" Това е демонстрация на пренебрежение към него "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР