Братът на Мис България 2005 Роси Иванова е арестуваният в

...
Братът на Мис България 2005 Роси Иванова е арестуваният в
Коментари Харесай

Здравенякът, който подлуди полицията в Русе – брат на Мис България Роси Иванова

Братът на Мис България 2005 Роси Иванова е задържаният в фонтан в Русе културист.



33-годишният Иван Иванов стана извънредно известен в обществените мрежи, откакто скача във водата пред общината в дунавската столица, раздира си тениската и отхвърля да се подчини на полицейско предписание. Затова се постанова идване на барети, които съумяват да го заловен след бягане, просват го с електрошок и му слагат белезници. Всичко се случва пред очите на стотици жители, които смаяно снимат с телефоните си.

Русенци всеобщо разказват Иван като добър човек, който не е протегнал ръка на никого, само че в последно време дейностите му са необясними. Подозират, че културистът е индивидът, който беше сниман неотдавна да скача върху коли на основния път Русе - Варна. Тогава румънка пусна клип от видеорегистратора на колата си, на който се вижда по какъв начин гологлав мъж, който поразително наподобява на Иван, изскача на пътното плато, принуждава шофьорката да понижи и се метва върху капака.

Преди години братът на Роси Иванова имаше връзка с фолкпевицата Паула, която му роди момче. Изпълнителката и миската непрекъснато пускаха фотоси от общите си занимания, като най-често фотосите бяха от нощни заведения.
 Иван има редица оценки от надпревари Иван има редица оценки от надпревари


След това се разнесе слух, че Паула хванала обичания си Иван да й изневерява с много по-младо от нея момиче и взела решението да се разделят.

33-годишният мускулест мъж притегли вниманието като играч в категория типичен културизъм. Иван е и републикански първенец за младежи през 2009 година. Носител е на доста медали от държавни шампионати по типичен културизъм, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР