Братът на Христо Стоичков - Цанко, откри любовта на живота

...
Братът на Христо Стоичков - Цанко, откри любовта на живота
Коментари Харесай

Нова снаха в дома на Стоичков

Братът на Христо Стоичков - Цанко , откри любовта на живота си, разбра HotArena.

Бившият футболист на Беласица Петрич не се плаши от изключителното състояние и карантината, тъй като в дома му царува обич, с помощта на обичаната му жена. От близо година и половина Цанко живее на фамилни начало с пловдивската нотариуска Соня Аспарухова, издадоха техни съграждани. 

Най-щастлива, че синът й е намерил сродната си душа, била и майката на Цанко, вуйна Пенка. Най-малкият Стоичков и снахата правели всичко допустимо дамата, родила и отгледала най-известния български футболист в света, да не бъде самотна и да приживява оптимално безболезнено неналичието на своя брачен партньор Стоичко, отишъл си от онкологично заболяване.

Леля Пенка привикнала толкоз доста с нотариуската, че към този момент я приемала като своя щерка. Миналата година тримата цяло лято обикаляха страната. Цанко и Соня водили майка му няколко пъти на Банско, до морето, на Нова година също не я оставили сама на село, а я посрещнали дружно в зимния курорт, написа Ретро. 

След като беше оповестено изключителното състояние влюбените даже предложили на вуйна Пенка да им пристигна на дълго посетители в жилището в Пловдив, само че тя отказала да размени къщата и двора в Ясно поле.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР