Бранителят на френския национален тим и Байерн Мюнхен – Бенжамен

...
Бранителят на френския национален тим и Байерн Мюнхен – Бенжамен
Коментари Харесай

Френски национал си открехна вратата за трансфер в Италия

Бранителят на френския народен отбор и Байерн Мюнхен – Бенжамен Павар, е на прага на втория си Мондиал. Преди 4 години в Русия той бе с основна роля в отбраната на „ петлите “ по пътя към третата международна купа.

Защитникът не кара най-хубавия си сезон в клубния си отбор, само че все пак е част от селекцията на Дидие Дешан. На въпрос с кой от съотборниците си се схваща добре, Павар отговори: " Много обичам да играя с Жиру. Добре се отнасям с него и с изключение на, че съм в националния тим, бих желал да играем дружно на клубно равнище. В Европа има доста клубове с амбициозни цели и планове, за какво да не опитвам нещо друго? Харесвам Италия като страна “.

Всички мачове от Мондиал 2022 ще може да гледате НА ЖИВО С КАРТИНА в уеб страницата Gong.bg

„ Вече седем години играя в Германия. Все още имам доста другари в Щутгарт. Спечелих всичко с Байерн Мюнхен “, продължи Павар. 

„ Да печелиш в никакъв случай не е елементарно, само че Серия А е доста забавна освен за бранител като мен, само че и тъй като е доста по-отворена, както ми споделят приятелите Жиру, Тео Ернандес и Рабио. Просто погледнете непрекъснатия дуел сред Наполи и Милан, както и Интер, които не бяха лесни в Шампионската лига. Ювентус е в развой на реорганизация, скоро ще се върне на равнището си и в Европа “, съобщи Павар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР