Бракът не е за всеки, но има и хора, които

...
Бракът не е за всеки, но има и хора, които
Коментари Харесай

Петте зодии, които са склонни да се женят много пъти

Бракът не е за всеки, само че има и хора, които нямат проблем да се женят доста пъти. За доста зодиакални знаци минаването под олтара е значима стъпка в живота, която включва сливане на буйно, духовно и материално.

Несъмнено планетите играят значима роля в развиването на любовния ни живот и сватбите не са изключение. Меркурий ни учи по какъв начин да поддържаме връзка, което е от значително значение за всеки здрав брак. И Юпитер насочва нашия шанс, до момента в който нашата натална Венера показва по какъв начин се отнасяме към другите и към себе си, когато сме влюбени. Всяка от тях въздейства на любовния живот.

И по този начин, ето кои са и петте зодии, които на база на това са склонни да се женят доста пъти:

Стрелец

Стрелецът е считан за дивото дете на зодиака и несъмнено е евентуално да се сгоди няколко пъти. Сатурн им изпраща малко позитивна сила, тъй че тези хора ще има нужната храброст да се оженят наново. Много от представителите на тази зодия не са от тези, които си се показват с една сродна душа за цялостен живот. Стига да е добре за тях, те нямат проблем да предизвикват бракоразвод, в случай че не са щастливи. Това обаче няма да ги откаже от концепцията за венчило.

Близнаци

Близнаците са импулсивни и доста склонни да се женят млади, евентуално преди да са ги опознали добре. Поради това какъв брой променлив е този знак, има забележителна възможност всеки брак, който те сключат прекомерно бързо, да се провали. Въпреки това, те не се отчайват от брака и са склонни да се женят доста пъти – в действителност, колкото е належащо, до момента в който намерят точния човек.

Рак

Ракът обича домашния уют и постоянно не се среща с огромни компаниии. И въпреки всичко тези хора нямат самообладание да доведат у дома страховит човек, в който са се влюбили. Затова те стартират да търсят сътрудник, с който да се оженят и да основат семейство допустимо най-скоро. Те желаят стабилността и сигурността, които бракът предлага, като това не се трансформира и след развода. И по този начин, те потеглят в търсене на своя нов сътрудник, с който могат да имат огромен брой кученца или новородени, според от това, което изберат.

Скорпион

Скорпионът има умеене да ревизира вероятните сътрудници и да ги знае къде са слабите им места. Всичко това се прави, с цел да се дефинира дали тази връзка има капацитет. Уви, даже когато се оженят за съвършения съгласно тях, съюзът може да завърши прибързано. Това обаче не им пречи да се женят доста пъти по-късно, защото това е единствената форма на връзка, която Скорпионът може да разбере.

Дева

Когато всичко е наред, Девата почтително стартира да си търси своя сателит в живота. Но този миг няма да настъпи, до момента в който родените под този знак не завършат образованието си, не спестят малко пари и не намерят работа, която им харесва. Причината, заради която тези самотници се женят, когато го вършат, е, че имат вяра, че това е това е естественият ход на живота и това се чака от тях. Действането в сходство с „ верния “ миг е по-важно за тях, само че тази педантична природа също е повода зад доста от техните разводи. Но те намират още веднъж любовта и са склонни да се женят доста пъти по-късно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР